Life In A Day – min film er blevet udvalg

“Vi elsker din film”, sådan lyder overskriften på en mail jeg fik for et par uger siden fra produktionsholdet til “Life In A Day” dokumentarfilmen og Kevin Macdonald.

Lørdag den 24. juli deltog jeg i et dokumentarfilm projekt – “Life In A Day”. Jeg skulle filme min dag og derefter uploade min film til YouTube, hvorefter Kevin Macdonald og Ridley Scott ville kigge samtlige bidrag igennem, for herefter at klippe stumperne sammen til en dokumentarfilm, der skal dokumentere livet på kloden præcist denne lørdag i juli.

Da der givetvis har været rigtig mange bidrag at kigge igennem, har produktionsholdet bag dokumentarfilm projektet haft travlt de sidste par måneder. Summa summarum er det endt med, at mit bidrag er blevet valgt, til at være blandt de udvalgte 100 timers råfilm, som skal bruges til at klippe den færdige film sammen af. Mit bidrag er altså gået videre til næste runde, men der er stadig ingen garanti for mit klip bliver brugt.

I første omgang har jeg uploadet mine råfilm, så produktionsholdet selv har mulighed for klippe sammen. Samtidig skulle jeg indhente underskrifter på de personer som optrådte i filmen.

Du kan se eller gense mit bidrag “Christian’s Life In A Day”
(navnet på klippet er ændret, for at produktionsholdet kan håndtere de mange forskellige klip)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>